کاله - رضا قربانی
ghorbani1359@yahoo.com
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: رضا قربانی - ۱۳٩۱/٦/۱٤

افزایش ماده خشک و فشار، ویسکوزیته ظاهری شیر تغلیظ شده را افزایش می دهد. اسپور باکتریها نسبت به سلولهای رویشی و میکروبهای گرم مثبت، نسبت به گرم منفی به فشار مقاومترند. تغییرات به وجود آمده در فشار بالا بر روی ترکیبات شیر سبب تغییر خصوصیات در محصولات لبنی مانند ماست و پنیر می شود.


ادامه مطلب ...
نویسنده: رضا قربانی - ۱۳٩۱/٦/۱٤

کومیس یک نوشیدنی شناخته شده در روسیه و آسیای غربی است. این نوشیدنی در مغولستان آیراگ نامیده می شود. این محصول به شکل سنتی از شیر مادیان تولید می شود.رنگ آن خاکستری درخشان است. فلور میکروبی مورد استفاده مخلوطی از باکتری و مخمر می باشد. طی تخمیر، پروتئین ها به شدت تجزیه می شوند. همزمان با شکل گرفتن متابولیت های حاصل از تخمیر، پروتئولیز نیز صورت گرفته که این فرآیند سبب ایجاد طعم خاص کومیس است.همچنین کومیس با کیفیت خوب ممکن است از شیر گاو به وسیله فرآیند تخمیر تولید شود اما به دلیل اینکه شیر اسب از نظر ترکیب به شیر انسان نزدیک است، در آماده سازی این غذا ترجیح داده شده است

 


ادامه مطلب ...
نویسنده: رضا قربانی - ۱۳٩۱/٦/۱٤

با سلام به همه دانشجویان عزیز مدیر وبلاگ در نظر دارد از همه شما دانشجویان محترم جهت همکاری در پروژه های تحقیقاتی در کلوپ علمی دانشجویان کاله دعوت به عمل آورد از همه علاقه مندان  تقاضا می شود در قسمت نظرها شماره تماس و رشته تحصیلی و پروژه مورد نظر خود را اعلام تا با عضویت در این کلوپ با شما جهت همکاری بیشتر تماس گرفته شودm-asghartabarkashi@yahoo.com

رضا قربانی
فرشی از گل به پاس قدوم شما دوست عزیز . رضا قربانی لیسانس صنایع غذایی و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع هستم از سال 1381 در صنعت غذا( نوشیدنی و امولسیون سازی) و در حال حاضر در شرکت لبنی کاله امل مشغول به فعالیت می باشم. امیدوارم مطالب موجود که بخشی از سایت های مختلف غذایی و برخی نوشته اینجانب می باشد برای شما دوستان مفید واقع شود .سوالات یا هر گونه نظرات خود را می توانید به ادرس ایمیلم ارسال نمائید . از همراهی با شما بسیار سپاسگذارم.
کدهای اضافی کاربر :