کاله - رضا قربانی
ghorbani1359@yahoo.com
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: رضا قربانی - ۱۳٩٤/٤/٧

Image result for ‫جدیدترین بسته بندی خلاقانه شیر‬‎Image result for ‫جدیدترین بسته بندی خلاقانه شیر‬‎Image result for ‫جدیدترین بسته بندی خلاقانه شیر‬‎                   Image result for ‫جدیدترین بسته بندی خلاقانه شیر‬‎

 
نویسنده: رضا قربانی - ۱۳٩٤/٤/٧

مواد غذایی و تنقلات : بسته بندی شیر

نویسنده: رضا قربانی - ۱۳٩٤/٤/٧

 

 

بهترین نوع شیر: مدت دار و پرچرب!

 

 

می گویند در بهشت 4 چشمه جوشان وجود دارد  که یکی از آن ها شیر است ،اول ژوئن هم روز جهانی شیر بود تنها ماده خوراکی که این افتخار را داشته که  روزی به نامش ثبت شده است .

 

با این وجود بر ای بسیاری از ما این مسئله هنوز حل نشده  که بهترین نوع شیر برای مصرف کدام شیر است مردم  می گویند که شیرهای سنتی چیز دیگری است ،عده ای هم که طعم شیرهای معمولی را نمی پسندند مشتری شیرهای مدت دار هستند که البته خیلی های دیگر هم آن را حاوی مواد نگه دارنده و مضر می دانند .

 

درصد چربی شیر هم این وسط معضلی شده بعضی شیر کاملا بی چربی می خورند و بعضی دیگر معتقدند که این شیر ها مزه آب می دهد نه طعم شیر واقعی .

 

 

اما واقعا چه نوع شیری بهترین انتخاب است؟

 

برخلاف تصور عموم مردم پزشکان می گویند که شیر های به اصطلاح مدت دار بهترین نوع شیر است .

دکتر خاکزاد می گوید که شیر های که توسط اشعه uv میکروب زدایی می شوند یعنی به اصطلاح شیر های مدت دار از بهترین نوع شیر انتخاب می شوند همچنین این روش مطمئن ترین روش در میکروب زدایی شیر است به همین دلیل این شیر ها مطمئن ترین و با کیفیت تر از انواع دیگر هستند .

 

 

اما فکر می کنید غلظت چربی شیر تا چه اندازه باید باشد؟


اگر شما هم باور عموم مردم را داشته باشید مطمئنا بر این باورید که هر چه کمتر، بهتر حتی صفر درصد اما باور کنید که این طور نیست .چربی شیر تا دو نیم درصد چربی مناسبی است که البته با کمی اغماض می توان شیر های 3 درصد یا همان پر چرب خودمان را هم شامل حالش کرد و شیر با درصد بالای این مقدار چربی شیر پر چرب محسوب می شود .


پس نگران نباشید  و با خیال راحت این شیر ها را بخورید اما فعالیت را هم فراموش نکنید چرا که درست است که به این طریق از ویتامین های محلول در چربی شیر مثل ویتامین A ,K بهرمند می شویم اما چربی شیر زود هضم شده و تبدیل به انرژی می شود و اگر این انرژی مصرف نشود به صورت چربی ذخیره می شود حتی در عروق !


پس شاید برای بچه های 2 ساله تا 17 ساله و افراد که فعالیت بدنی دارند  این شیر مطلوب ترین انتخاب باشد اما اگر تحرکی و فعالیت روزانه مناسب ندارید پیشنهاد می کنیم که درصد چربی را کمی پایین بیارید تا  به زیر 2 درصد برسد.

 

اما بازهم این نصیحت را بپذیرد که چربی شیر را کامل حذف نکنید و البته خوردن سه لیوان شیر در روز را هم فراموش نکنید نگویید  هم دوست ندارید باور کنید خیلی زود به طعمش عادی می شود فقط کافی است ذائقه تان را عادت بدهید .

نویسنده: رضا قربانی - ۱۳٩٤/٤/٧
تولید بستنی هایی با شیر"خر" در ایتالیا تبدیل به مد جدیدی در صنایع غذایی این کشور شده است.
به گزارش پارسینه ، خبرگزاری رسمی آکی ایتالیا به نقل از گزارش منتشره اتحادیه کشاورزان ایتالیا خبر داده است، یکی از جدیدترین مواد غذایی در صنعت تولید بستنی این کشور بستنی هایی از شیر خر است که تولید، عرضه و مصرف آن در مزارع این کشور به طور مستقیم انجام می شود.


در ادامه این گزارش آمده است که پیش بینی می شود در سال جاری حدود 2میلیارد یورو مردم این کشور برای خرید بستنی هزینه کنند. در این کشور 600 طعم بستنی متداول است و 63 هزار محل ساخت بستنی دست ساز در این زمینه فعالیت می کنند


گفتنی است - شیر الاغ به‌دلیل داشتن میزان بالاى قند و پروتئین و نیز پائین بودن میزان چربی، شباهت زیادى به شیر انسان دارد
نویسنده: رضا قربانی - ۱۳٩٤/٤/٧

ند کاله به جمع 50 برند تعیین کننده صنایع غذایی راه یافت.1435133329296_kaleh0403-2.jpg

 

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بسیاری از برندهای صنایع غذایی بسته‌بندی‌شده در آسیا و اقیانوسیه در یک دهه اخیر، نقش بسیار مهم و تعیین‌کننده‌ای را در تنوع‌بخشی، رشد و توسعه بازار جهانی، برعهده‌گرفته‌اند.

 

سایت خبری غذای استرالیا (Australian Food News) اعلام کرد: بر اساس بازارسنجی‌های شرکت بین‌المللی تحقیقات بازار یورو مانیتور (Euromonitor)، برند کاله در کنار برندهایی شناخته‌شده و جهانی همچون دنون، نستله، مگی، ام و ام، کلاگز، لییز، ، ریگلیز، ، کنور، نوتلا و ... در ردیف پنجاه برند تعیین‌کننده صنعت غذای جهان قرارگرفته و در بین این رقبای قدرتمند، جایگاه چهل و هشتم را به خود اختصاص داده است.

 

بر اساس گزارش این سایت که آمار سال 2004 را با 2015 مقایسه کرده، پیشرفت برند ایرانی «کاله» که از رتبه زیر پنجاه به رتبه 48 ارتقا یافته را می‌توان مشاهده کرد.

 

گفتنی استگروه صنایع غذایی سولیکو (سلیمانی کمپانی)، فعالیت خود را در سال 1352 با اخذ نمایندگی شرکت‌های خارجی آغاز و پس‌ازآن در سال 1356 تولید فراورده‌های گوشتی را در یک کارگاه کوچک همبرگرسازی در یکی از محله‌های قدیمی و اصیل تهران (خیابان آذربایجان) آغاز کرد؛ پس از آن، با تلاشی شبانه‌روزی و مصرانه اقدام به توسعه صنعت غذای بسته‌بندی‌شده در ایران کرد، به‌طوری‌که امروز با تولید بیش از 3هزار تن در روز فراورده لبنی و فراورده‌های گوشتی و غذاهای آماده منجمد، تولید انواع نوشیدنی‌های طبیعی، محصولات مختلف بستنی، دسر، سس، شکلات و اولین نان فاقد گلوتن، نقش مهمی در تأمین سبد غذایی مصرف‌کننده ایرانی و کشورهای حوزه خلیج‌فارس، آسیای میانه و اروپای شرقی چون عراق، امارات، سوریه، لبنان، ترکمنستان، ارمنستان، گرجستان، بلاروس، اوکراین و مولداوی دارد.

رضا قربانی
فرشی از گل به پاس قدوم شما دوست عزیز . رضا قربانی لیسانس صنایع غذایی و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع هستم از سال 1381 در صنعت غذا( نوشیدنی و امولسیون سازی) و در حال حاضر در شرکت لبنی کاله امل مشغول به فعالیت می باشم. امیدوارم مطالب موجود که بخشی از سایت های مختلف غذایی و برخی نوشته اینجانب می باشد برای شما دوستان مفید واقع شود .سوالات یا هر گونه نظرات خود را می توانید به ادرس ایمیلم ارسال نمائید . از همراهی با شما بسیار سپاسگذارم.
کدهای اضافی کاربر :