کاله - رضا قربانی
ghorbani1359@yahoo.com
کلمات کلیدی مطالب
» خامه ترش :: ۱۳٩٥/٦/٢
» بسته بندی هوشمند :: ۱۳٩٥/٥/۱۳
» ایزو 22000 :: ۱۳٩٥/٤/٢٧
» ژلاتینGelatin :: ۱۳٩٥/۳/۱٧
» روغن صاف قنادی یا شورتنینگ :: ۱۳٩٥/٢/۳
» پنیر خامه ای :: ۱۳٩٥/۱/۱٤
» اثر فرایند حرارتی بر ترکیبات شیر Effect of heat on milk structure :: ۱۳٩٤/۱٢/٤
» بسته بندی فعال Active packaging :: ۱۳٩٤/۱۱/٢٩
» محاسبه مقدار مواد جامد محلول در مربا TSS :: ۱۳٩٤/۱۱/٢٩
» طعم دهنده Flavour :: ۱۳٩٤/۱۱/٢٧
» بسته بندی اسپتیک Aseptic packaging :: ۱۳٩٤/۱۱/٢٧
» ژله قنادی jelly for candy :: ۱۳٩٤/۱۱/٢۳
» بریلو ( گلیز glaze) :: ۱۳٩٤/۱۱/۱۸
» اثر کنسانتره اب پنیر در ماست :: ۱۳٩٤/۱۱/۱٥
» سوالات مربوط به شیر :: ۱۳٩٤/۱۱/۱۱
» انواع نشاسته اصلاح شده و کاربرد ان در صنعت غذا :: ۱۳٩٤/۱۱/۸
» انواع نشاسته (starches) :: ۱۳٩٤/۱۱/٦
» اب انداختگی در خامه استریل( uht cream) :: ۱۳٩٤/۱۱/٦
» بسته بندی انواع آبمیوه different types of jiuce packaging :: ۱۳٩٤/۱۱/۳
» اندازه گیری پراکسید در روغن و کره( peroxide measuring at butter ) :: ۱۳٩٤/۱٠/٢٩
» تانن :: ۱۳٩٤/۱٠/٢٩
» طعم نامطلوب در شیر :: ۱۳٩٤/۱٠/٢٥
» انواع شیر ین کننده :: ۱۳٩٤/۱٠/٢٥
» افزودنی های مواد غذایی به طور کلی :: ۱۳٩٤/۱٠/٢٥
» انزیم های منعقد کنندهای موجود در شیر :: ۱۳٩٤/۱٠/٢٥
» عوامل ایجاد کدورت در ابمیوه( turbidity factor in juices) :: ۱۳٩٤/۱٠/٢۳
» انواع امولسیون و کاربرد در صنعت نوشیدنی(emulsions and applications ) :: ۱۳٩٤/۱٠/٢٢
» رنگ های طبیعی با شماره E number :: ۱۳٩٤/۱٠/٢٢
» انتی اکسیدان ها :: ۱۳٩٤/۱٠/٢۱
» رنگ های فود گرید غذایی :: ۱۳٩٤/۱٠/٢۱
» نمونه درخواست سه برگی پروانه ساخت اب سیب از اداره نظارت :: ۱۳٩٤/۱٠/٢۱
» تولید کنسانتره پرتقال :: ۱۳٩٤/۱٠/٢۱
» کاله بعنوان صادر کننده برتر :: ۱۳٩٤/۱٠/٢٠
» سایت های مربوط به نوشیدنی :: ۱۳٩٤/۱٠/۱٩
» اسید استیک :: ۱۳٩٤/۱٠/۱٩
» هیدروکسی متیل فورفورال در ابمیوه :: ۱۳٩٤/۱٠/۱٧
» صمغ ها ( هیدروکلوئید ها ) :: ۱۳٩٤/۱٠/۱٧
» انزیم های طبیعی شیر :: ۱۳٩٤/۱٠/٩
» جدیترین بسته بندی های شیر :: ۱۳٩٤/٤/٧
» ۱۳٩٤/٤/٧ :: ۱۳٩٤/٤/٧
» بسته بندی خلاقانه برای شیر و آبمیوه های مختلف به شکل حیوانات :: ۱۳٩٤/٤/٧
» بهترین نوع شیر: مدت دار و پرچرب! :: ۱۳٩٤/٤/٧
» شیرخر جدیدترین طعم بستنی ایتالیایی ! :: ۱۳٩٤/٤/٧
» یک برند ایرانی در کنار 50 برند غذایی برتر جهان :: ۱۳٩٤/٤/٧
» علت خواب آور بودن دوغ چیست؟ :: ۱۳٩٤/۳/۱٤
» یخ زدایی از جاده ها با آب پنیر !!! :: ۱۳٩٤/۳/۱٤
» برخی گونه های قارچ باعث بهبود کیفیت پنیر :: ۱۳٩٤/۳/۱٤
» "ویلی "به عنوان یک فرآورده لبنی پروبیوتیک :: ۱۳٩٤/۳/۱٤
» تاثیر فرآیندهای حرارتی درخواص تغذیه ای شیر :: ۱۳٩٤/۳/۱٤
» تفاوت پنیر سنتی، UF و پروسس :: ۱۳٩۳/۳/٥
» منافع مصرف اسانسها و عصاره های گیاهی در محصول دوغ :: ۱۳٩۳/۳/٥
» لبنه :: ۱۳٩۳/۳/٥
» شیرموز و ماست موز پروبیوتیکی :: ۱۳٩۳/۳/٥
» چگونه این ماست فروش میلیاردشد :: ۱۳٩٢/٤/۱٤
» نمایش سوالات هموطنان عزیز دربارهء محصولات با برند کاله : :: ۱۳٩٢/٤/۱٤
» تنوع پنیرهای طبیعی کاله :: ۱۳٩٢/٤/۱٤
» کاله :: ۱۳٩٢/٤/۱٤
» سیفیلو نخوفلنگی :: ۱۳٩٢/٤/۱٤
» بستنی جیتو با طعم لواشک :: ۱۳٩٢/٤/۱٤
» سوسیس شیر کاله غذایی برای کودکان :: ۱۳٩٢/٤/۱٤
» شیر و ترکیبات انتی باکتریال آن :: ۱۳٩٢/٤/۱٤
» شیرموز و ماست موز پروبیوتیکی :: ۱۳٩٢/٤/۱٤
» بستنی گیاهی هم به بازار آمد :: ۱۳٩٢/٢/٩
» دوغ کفیر * کاله :: ۱۳٩٢/٢/٩
» 10 باور اشتباه درباره شیر.. :: ۱۳٩٢/٢/٩
» دوستان عزیز :: ۱۳٩٢/٢/٩
» اثر تکنولوژی فشار بالا بر محصولات لبنی :: ۱۳٩۱/٦/۱٤
» کومیس :: ۱۳٩۱/٦/۱٤
» طرز تهیه شیر سویا و توفو :: ۱۳٩۱/٦/۱٤
» دعوت به همکاری در foodkalleh.persianblog.ir :: ۱۳٩۱/٦/۱٤
» غنی سازی شیر :: ۱۳٩۱/٥/٢٥
» پنیر با طعم ماهی :: ۱۳٩۱/٥/٢٥
» بستنی اما و اگر! :: ۱۳٩۱/٥/٢٥
» توفو( پنیر سویا) :: ۱۳٩۱/٥/٢٥
» پارچی برای تعیین سلامت شیر :: ۱۳٩۱/٥/٢٥
» ناگفته هایی از فراورده های لبنی جدید از سویا :: ۱۳٩۱/٥/٢٥
» خواص سلامتی بخش پروتئین ها و سایر ترکیبات آب پنیر :: ۱۳٩۱/٥/٢٥
» شیر به عنوان ناقل باکتری‌های پروبیوتیک: :: ۱۳٩۱/٥/٢٥
» پنیر تهیه شده از شیر الاغ :: ۱۳٩۱/٥/٢٢
» ۱۳٩۱/٥/٢٢ :: ۱۳٩۱/٥/٢٢
» بررسی ارزش تغذیه ای شیرکاکائو :: ۱۳٩۱/٥/٢٢
» معلق سازی ذرات فاز جامد در نوشیدنی لبنی اسیدی :: ۱۳٩۱/٥/٢٢
» .نوشیدنی های آب پنیر :: ۱۳٩۱/٥/٢٢
» لبنیات .استارترها :: ۱۳٩۱/٥/٢٢
» Haccp چیست؟ :: ۱۳٩۱/٥/٢٢
» نقش صنایع بسته بندی در افزایش صادرات مواد غذایی :: ۱۳٩۱/٥/٢٢
» اصول کنترل کیفیت :: ۱۳٩۱/٥/٢٢
» انواع سیستم های uht :: ۱۳٩۱/٥/٢۱
» ماست از ابتدا تا انتها :: ۱۳٩۱/٥/٢۱
» ماست بیوفودی برای سلامتی :: ۱۳٩۱/٥/٢۱
» آب پنیر منبعی از پروبیوتیک ها :: ۱۳٩۱/٥/٢۱
» سیستمهای انجماد برای تولید بستنی :: ۱۳٩۱/٥/٢۱
» اثرطعم خوراکها در شیر :: ۱۳٩۱/٥/٢۱
» خط شیر استریل در کارخانه های لبنی :: ۱۳٩۱/٥/٢۱
» سیستمهای مورد استفاده در فرآیندهای حرارتی :: ۱۳٩۱/٥/٢۱
» انواع ماست ها :: ۱۳٩۱/٥/٢٠
» انواع مختلف شیر :: ۱۳٩۱/٥/٢٠
» شیرهای تخمیری :: ۱۳٩۱/٥/٢٠
» میکروبیولوژی شیر: :: ۱۳٩۱/٥/٢٠
» فساد شیر و عوامل موثر در آن :: ۱۳٩۱/٥/٢٠
» معرفی اسید لینولئیک کونژوگه شدن موجود در چربی شیر و اهمیت آن در تغذیه درمانی :: ۱۳٩۱/٥/٢٠
» خط تولید در کارخانجات لبنی :: ۱۳٩۱/٥/۱٧
» ساختمان کارخانه ی فراورده های لبنی :: ۱۳٩۱/٥/۱٧
» کاربرد نانو تیوپ های پروتئین شیردر صنایع غذایی :: ۱۳٩۱/٥/۱٧
» آزمایش های کیفی و کمی شیر :: ۱۳٩۱/٥/۱٧
» ثرات برخی پایدارکننده‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست منجمد :: ۱۳٩۱/٥/۱٧
» خواص تغذیه ای آب پنیر :: ۱۳٩۱/٥/۱٧
» انواع روکش میوه ای بستنی های چوبی و روش ابداعی جدید با قابلیت بسیارزیاد :: ۱۳٩۱/٥/۱٧
» تجهیزات مورد استفاده در صنایع تبدیلی شیر :: ۱۳٩۱/٥/۱٧
» مقابله طبیعی شیر با بیماری ها :: ۱۳٩۱/٥/۱٧
» سوال و جواب های رایج در زمینه لبنیات :: ۱۳٩۱/٥/۱٧
» 7 نکته مهم درمورد بستنی :: ۱۳٩۱/٥/۱٠
» بستنی ماهی :: ۱۳٩۱/٥/۱٠
» نقش ماست در سلامت دندان :: ۱۳٩۱/٥/٩
» معیارهای بستنی :: ۱۳٩۱/٥/٩
» چرا دوغ خواب‌آور است؟ :: ۱۳٩۱/٥/٩
» ماست میوه ای یا ماست معمولی؟! :: ۱۳٩۱/٥/٩
» خواص درمانی ماست :: ۱۳٩۱/٥/٩
» شیر ارگانیک بهتر است یا شیر کارخانه‌ای؟ :: ۱۳٩۱/٥/٩
» خواص آب ماست و آب پنیر :: ۱۳٩۱/٥/٩
» چرا بعضی ماست‌ها کش می‌آیند؟ :: ۱۳٩۱/٥/٩
» ماست و سلامتی :: ۱۳٩۱/٥/٩
» مصرف لبنیات دوقلوزایی را زیاد میکند :: ۱۳٩۱/٥/٩
» همه چیز درباره پنیر های کاله :: ۱۳٩۱/٥/٩
» دوغ :: ۱۳٩۱/٥/٩
» ماست یونانی :: ۱۳٩۱/٥/٩
» نوشیدنی کفیر Kefir :: ۱۳٩۱/٥/٩
» مصرف پنیر انسان را خنگ می کند؟ :: ۱۳٩۱/٥/٩
» تاثیر لبنیات در پیشگیری و فشار خون :: ۱۳٩۱/٥/٩
» ماست را با معده خالی بخورید! :: ۱۳٩۱/٥/٩
» بستنی از ناباروری خانم ها می تواند جلوگیری کند :: ۱۳٩۱/٥/٩
» شیر خشک :: ۱۳٩۱/٥/٩
» نقش سیستم لاکتوپراکسیداز در صنعت شیر :: ۱۳٩۱/٥/٩
» قره قروت :: ۱۳٩۱/٥/٩
» پنیر و نقش میکروبها در تهیۀ آن :: ۱۳٩۱/٥/٩
» پروبیوتیک چیست ؟ :: ۱۳٩۱/٥/٩
» همه چیز در مورد لبنیات :: ۱۳٩۱/٥/٩
» آزمایشات شیمیایی لبنیات :: ۱۳٩۱/۱/٢٦
» خوش آمدید :: ۱۳٩۱/۱/۱٠
رضا قربانی
فرشی از گل به پاس قدوم شما دوست عزیز . رضا قربانی لیسانس صنایع غذایی و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع هستم از سال 1381 در صنعت غذا( نوشیدنی و امولسیون سازی) و در حال حاضر در شرکت لبنی کاله امل مشغول به فعالیت می باشم. امیدوارم مطالب موجود که بخشی از سایت های مختلف غذایی و برخی نوشته اینجانب می باشد برای شما دوستان مفید واقع شود .سوالات یا هر گونه نظرات خود را می توانید به ادرس ایمیلم ارسال نمائید . از همراهی با شما بسیار سپاسگذارم.
کدهای اضافی کاربر :