کاله - رضا قربانی
ghorbani1359@yahoo.com
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: رضا قربانی - ۱۳٩٤/۱٠/۱٧

اندازه گیری هیدورکسی متیل فورفوران در آب میوه

10 میلی لیتر از نمونه رقیق شده (BX=12) را برداشته در یک لوله آزمایش بریزید و حدود 5 میلی لیتر دی اتیل اتر به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا دو فاز شود. از فاز بالایی 2 سی سی برداشته و به لوله آزمایش جدید انتقال دهید و 2 قطره رزورسینول به آن اضافه کنید و یک دقیقه صبر کنید. تشکیل رنگ قرمز آلبالویی دلیل وجود هیدروکسی متیل فورفورال در آبمیوه می باشد .
در نمونه هایی که بعد از یک دقیقه رنگ آلبالویی ظاهر نشد حدود 5 دقیقه صبر کنید اگر تغییر رنگ نداد فاقد هیدروکسی متیل فورفورال می باشد.

طرز تهیه محلول رزورسینول:
یک گرم پودر رزورسینول را با اسید کلریدریک غلیظ 37% در بالن 100 میلی لیتر به حجم برسانید (در یخچال نگهداری شود)

 

رضا قربانی
فرشی از گل به پاس قدوم شما دوست عزیز . رضا قربانی لیسانس صنایع غذایی و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع هستم از سال 1381 در صنعت غذا( نوشیدنی و امولسیون سازی) و در حال حاضر در شرکت لبنی کاله امل مشغول به فعالیت می باشم. امیدوارم مطالب موجود که بخشی از سایت های مختلف غذایی و برخی نوشته اینجانب می باشد برای شما دوستان مفید واقع شود .سوالات یا هر گونه نظرات خود را می توانید به ادرس ایمیلم ارسال نمائید . از همراهی با شما بسیار سپاسگذارم.
کدهای اضافی کاربر :