کاله - رضا قربانی
ghorbani1359@yahoo.com
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: رضا قربانی - ۱۳٩٤/۱٠/٢۳

عوامل ایجاد کدورت در آبمیوه

 -پروتئین ( مصرف بیش از حد ژلاتین)

  -تانن ( پلی فنل ها –ایجاد طعم تلخ و گس –در میوه انار و انگور قرمز-قهوه-چای-اب جو)

در میوه ای نارس وجود داشته در میوه های رسیده به صورت نامحلول در می آید

 -نشاسته ( ری تروگراداسیون در حین انبار داری ) یونهای فلزی نیز به این امر کمک می کنند

 -پکتین  ( عدم تجزیه کافی و ترکیب با کلسیم )

( منبع آن وجود شکر ) مقدار 0.001% در محیط اسیدی موجب رسوب    -ساپونین

و در محیط قلیائی موجب به صورت محلول

-بی تارتارات پتاسیم  و کلسیم( مخصوص آب انگور) و در سرما شکل گرفته به صورت کریستالهای نامحلول در ته بشکه می ماند.

رضا قربانی
فرشی از گل به پاس قدوم شما دوست عزیز . رضا قربانی لیسانس صنایع غذایی و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع هستم از سال 1381 در صنعت غذا( نوشیدنی و امولسیون سازی) و در حال حاضر در شرکت لبنی کاله امل مشغول به فعالیت می باشم. امیدوارم مطالب موجود که بخشی از سایت های مختلف غذایی و برخی نوشته اینجانب می باشد برای شما دوستان مفید واقع شود .سوالات یا هر گونه نظرات خود را می توانید به ادرس ایمیلم ارسال نمائید . از همراهی با شما بسیار سپاسگذارم.
کدهای اضافی کاربر :