کاله - رضا قربانی
ghorbani1359@yahoo.com
کلمات کلیدی مطالب
نویسنده: رضا قربانی - ۱۳٩۱/٥/٩

در مورد این که آیا خوردن گردو با پنیر لازم است یا خیر، تاکنون تحقیقات کاملی انجام نشده و هنوز موضوع مشخص نیست اما به نظر می‌ رسد خوردن گردو با پنیر نسبت کلسیم به فسفر را در بدن اصلاح می‌ کند. مخصوصا در بچه ‌ها که نسبت کلسیم به فسفر 2 به 1 نیست، اگر به همراه پنیر هنگام صبحانه یا ناهار و یا شام گردو خورده شود این نسبت بهتر برقرار می‌ شود.
پنیر و گردو

اما اگر بتوانیم طوری برنامه ‌ریزی کنیم و مواد غذایی متنوعی را داشته باشیم که از آن طریق فسفر کافی به بدن برسد، نیازی نیست که حتما در کنار آن گردو بخوریم.

از آنجایی که گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است، نه تنها هنگام صبحانه بلکه به شرط کاهش چربی ‌های دیگر می ‌توان از آن در انواع غذاها، کیک ها و دسرها استفاده کرد.

نکته دیگر این که اگرچه مصرف بسیاری از غذاهای آماده یعنی همان فست‌ فودها را زیاد توصیه نمی ‌کنیم اما برخی از این غذاها به دلیل داشتن پنیر در انواع مختلف از جمله پنیر پیتزا می‌ تواند کمی از نیازهای بدن به کلسیم را جبران کند و از این لحاظ خوردن فست ‌فودهای کم‌ چربی که در آن مواد سرخ شده و سس کمترند اما پنیر دارند، توصیه می ‌شود.

در گذشته به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی، برخی پنیرها سبب بروز بیماری ‌هایی در افراد می ‌شد. عده ‌ای تصور می ‌کردند خوردن پنیر سبب کاهش هوش و به قولی خنگ شدن می ‌شود، در حالی که این‌ طور نیست. اگر این تعبیر درست بود، فرانسوی ‌ها و ایتالیایی ‌ها که بیش از صد نوع پنیر دارند، باید دارای ضریب هوشی پایینی می ‌بودند. واقعیت این است که خوردن پنیر در حد اعتدال مشکلی را برای افراد ایجاد نمی ‌کند.

رضا قربانی
فرشی از گل به پاس قدوم شما دوست عزیز . رضا قربانی لیسانس صنایع غذایی و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع هستم از سال 1381 در صنعت غذا( نوشیدنی و امولسیون سازی) و در حال حاضر در شرکت لبنی کاله امل مشغول به فعالیت می باشم. امیدوارم مطالب موجود که بخشی از سایت های مختلف غذایی و برخی نوشته اینجانب می باشد برای شما دوستان مفید واقع شود .سوالات یا هر گونه نظرات خود را می توانید به ادرس ایمیلم ارسال نمائید . از همراهی با شما بسیار سپاسگذارم.
کدهای اضافی کاربر :