کاله

شرکت لبنیاتی کاله آمل


شرکت فرآورده های لبنی کاله در سال 1370 به منظور تامین بخشی از نیاز لبنی کشور در شهرستان آمل تاسیس گردید. این شرکت با هدف تولید محصولات متنوع لبنی با کیفیت بالا توسط جدیدترین ماشین آلات و دانش فنی و عرضه آنها به سراسر ایران آغاز به کار نموده است بطوریکه هم اکنون برخی از تولیدات این شرکت را می توان رقیب محصولات خارجی دانست. شرکت کاله در سال 1374 به عنوان واحد نمونه صنایع غذایی  از وزارت صنایع لوح تقدیر دریافت نموده است. این شرکت با توجه به تنوع محصولات تولیدی در زمره بزرگترین شرکتهای لبنی در دنیا می باشد. این شرکت در سرتاسر ایران و همچنین بسیاری ازکشورهای منطقه محصولات تولیدی خود را توزیع می‌نماید و در صدد گسترش محدوده صادرات از غرب به شرق و از اروپا به امریکا می باشد.

1dscn6881-ok_400

شرکت فرآورده‌های لبنی کاله در سرتاسر ایران و همچنین بسیاری ازکشورهای منطقه محصولات تولیدی خود را توزیع می‌نماید. فرآورده‌های لبنی کاله در شرق ایران، کشورهای افغانستان و پاکستان، در غرب ایران، کشور عراق، در جنوب ایران، کشورهای حاشیه خلیج فارس، عربستان، کویت، عمان، و در کشورهای عربی و آفریقایی، لبنان و سوریه و در اروپا به کشورهای آلمان . فرانسه و هلند توزیع می‌شوند. همچنین در کشور عراق محصولات بستنی کاله توزیع می‌گردد.

 


•کاله :
 کاله در گویش طبری  خود به 2 معنا ست : نخست ، به معنای زمینی که در آن چیزی کشت نشده و مملو از درخت ها و گیاهان خودرو است و در معنای دوم به نوک پستان گاو یا گوسفند اطلاق می شود که این نام خود بازگو کننده اصالت و کلمه ای بس شیرین و آشنا در خطه سر سبز شمال است. نام  شرکت کاله در صنعت فراورده های لبنی نیز مترادف کیفیت ، اصالت و تنوع  است ..این شرکت بیش از 400 نوع فراورده های لبنی خود را در حوزه های زیر به بازار عرضه می نماید :

1.      پنیر: . شرکت کاله در حال حاضر بیش از 100 نوع پنیر را به بازار عرضه می نمایند. انواع پنیر پروسس و طبیعی با طعم های متنوع و در بسته های مختلف، خانواده محصولات پنیر را تشکیل می دهند.. پنیر سفید آمل، پنیر خامه ای کاله و پنیر پیتزای کاله سهم قابل  توجهی از بازار پنیر را در ایران و کشورهای همسایه کسب نموده اند

2.      ماست : انواع ماست کم چرب، پرچرب، خامه ای، چکیده، موسیرو میوه ای ( با طعم هلو،توت فرنگی و...)

3.      انواع شیر: کم چرب، پر چرب، کم لاکتوز، طعم دار( با طعم های کاکائو، موز، خرما، شکلات و ..)

4.      انواع دسر: انواع دسر و پودینگ با طعم های (نسکافه، زعفرانی، توت فرنگی، کرم خامه ای و ...)

5.      انواع خامه

6.      انواع کره

7.      انواع بستنی

 

  خط مشی کیفیت شرکت فرآورده های لبنی کاله:

 شرکت فرآورده‌های لبنی کاله، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع محصولات لبنی  که ارائه محصولات متنوع و متناسب با نیازها و سلایق مختلف مشتریان را سرلوحه کار خود قرار داده است. در راستای جلب و حفظ رضایت مشتریان و بهبود مستمر و اثربخش سیستم مدیریت کیفیت اهداف ذیل را مدنظر دارد:

·        جلب رضایت کلیه مشتریان

·        افزایش توان رقابتی و استمرار آن جهت کسب بیشترین سهم بازار

·        ارائه محصول با کیفیت در تمامی گروههای لبنی منطبق بر استانداردهای ملی و کارخانه‌ای

·        طراحی و تولید و توزیع محصولات به صورت کاملا بهداشتی و به موقع

·        توزیع محصولات تولید شده به تمام نقاط کشور و تسهیل دسترسی کلیه مشتریان

·        ایجاد و ارتقاء فرهنگ مصرف محصولات متنوع لبنی در سطح جامعه

 bedoone_shekar

لذا به منظور دستیابی به اهداف فوق، این شرکت اقدام به استمرار سیستم مدیریت کیفیت بر مبنای استاندارد      نمود و علاوه برآن راهکارهای ذیل را نیز دنبال می‌نماید:ISO 9001؛2000(E)
·        گسترش فضاهای تولید و ارائه محصولات جدید بر اساس نیاز جامعه

·        بهبود کیفیت با مشارکت کلیه کارکنان و پیگیری نظرات مشتریان

·        بهبود و گسترش شبکه‌های بازاریابی و توزیع محصول

·        برقراری ارتباط مستقیم با مصرف کنندگان جهت معرفی انواع فرآورده‌های لبنی

·        گسترش بخش تحقیق و توسعه جهت تولید انواع محصولات لبنی روز دنیا

·        ارتقاء دانش و آگاهی پرسنل و فروشندگان محصولات لبنی

 

مدیرعامل خود را ملزم و متعهد به اجرای موارد فوق دانسته و پشتیبانی خود را از سیستم مدیریت کیفیت طی این خط مشی که از نظر متناسب بودن به صورت دوره‌ای طی جلسات بازنگری مدیریت مورد بررسی قرار خواهد گرفت اعلام می‌دارد.

•ماک :
در لغت به شیری اطلاق می شود بسیار مقوی که از حیوان نو زاییده گاو یا میش گرفته میشود که چون بر روی آتش بگذارند منجمد می گردد و مایه پنیر میشود .

ماک از سال 1371 بعنوان زیر مجموعه ای از شرکت کاله  در زمینه های تولید و بسته بندی ، صادرات و واردات ، خرید و فروش محصولاتی چون ماست (معمولی، خانواده، کم چرب، پر چرب)، پنیر (خامه ای، سفید آمل)، دوغ (ساده ، گازدار) و همچنین خامه تاسیس شده و تا کنون فعالیت خود را در زمینه های تخصصی فوق ادامه داده و پیشرفت روز افزونی را در این حیطه کاری داشته است که این موضوع خود تاثیر بسزایی نیز بر روی کیفیت این محصولات و تقاضای هر چه بیشترآنها را در بازار امروز بدنبال داشته است

/ 0 نظر / 233 بازدید